Wij zijn Stephan en Sara en hebben drie kinderen: Ruben, Sien en Lieze. Toen we zochten naar een niet al te grote hond (voor de kinderen) kwamen we bij de Border Collie terecht en aangezien Stephan toch de sportieve kant wou opgaan leek een Border Collie ons de geschikte hond. Zeer werkwillig, intelligent, slim, snelle leerling, attent, waaks en vooral zeer gehecht aan zijn baas en diens gezin.

Zo haalden we Dartel in huis, onze allereerste Border Collie 7 weken oud en een schat van een pup. Maar helaas, zij werd heel ziek en is uiteindelijk overleden op de leeftijd van 6 maanden.

Vol van verdriet zeurden onze 2 oudste kinderen voor een nieuw hondje. Na veel opzoekingen op het net kwamen we Echo tegen. Na een paar bezoekjes mocht hij dan met ons mee naar huis, heel sociaal en super lief met de kinderen. Stephan is er dan mee gehoorzaamheid beginnen doen en toen hij 1 jaar was agillity. Echo is uitgegroeid tot een volwaardige prachtige reu.

Niet lang daarna voegden Evita en Elly zich toe bij ons gezin en zo is het idee ontstaan om zelf te fokken en hebben we de kennelnaam "van 't Rublisiehof" gekozen, geboren uit de namen van onze kinderen.

Wij zijn een liefhebber fokker en fokken dan ook op karakter, schoonheid en werklust. Wij hebben jaarlijks enkele nestjes en dragen zorg voor een goede socialisatie.

Bedankt voor uw bezoek aan onze website en hopelijk vind u hier wat u zoekt.

Voor meer informatie zijn we steeds bereikbaar via +32 (0)486/89.43.93 en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We zijn ondertussen ook officiƫle verdeler van Farmfood geworden! Bekijk onze informatie op http://www.farmfood.nl/hondenvoeding/verkoopadressen/belgie.html door te zoeken naar de postcode "1800". Bekijk alle informatie over Farmfood via http://www.farmfood.nl/.

Stephan en Sara

Stephan en Sara
Peutie - België
0032(0)486/89 43 93
info@rublisiehof.be

Van 't Rublisiehof...

wij fokken uw Border Collie met PASSIE!!!